četvrtak, 22. prosinca 2016.

Najava programa za kanal Boomerang u siječnju 2017. godine

U siječnju 2017. godine vaše najmlađe čekaju Be Cool, Scooby Doo!, The Jungle Bunch i Bugs! A Looney Tunes Prod... Jeste li spremni?


Be Cool, Scooby Doo!: SPECIJAL

O ne, petak 13. je! Čudne stvari bi se trebale dogoditi. Duhovi, čudovišta i kriminalci se pojavljuju na Boomerangu. Ali nemojte se bojati, Scooby-Doo i njegovi prijatelji će riješiti sve misterije. Pripremite se za puno smiješnih i strašnih avantura sa Scooby-jem na petak 13. od 6 ujutro!


The Jungle Bunch: To The RescueNOVE EPIZODE
nove epizode premijerno od ponedjeljka, 23. siječnja u 15:55

Maurice, Junior, Miguel, Gilbert, Batricia, Fred, Al i Bob su skupina životinja koje su uvijek spremne na nove avanture i smiješne trenutke. Ako se pojavi problem u đungli, nemojte se brinuti nego pozovite Đunglinu Drućinu i oni će vam pomoći! Ovi heroji vam ne mogu dosaditi jer su uvijek spremni na novu avanturu, te su njihove odnosi uvijek puni smijeha.


Bugs! A Looney Tunes Prod.: NOVE EPIZODE
nove epizode premijerno od ponedjeljka, 16. siječnja u 17:25

Zekoslav, naš zec koji obožava mrkve se vraća u još smješnije avanture! Bez obzira da li se on suočava s današnjim problemima ili spašava Bigfoota, Zekoslav se još uvijek nalazi u sredini svojih starih prijatelja sa svojom duhovitosću, šarmom i veseljem!


Izvor: Turner Broadcasting System.

Nema komentara:

Objavi komentar